• Our client wanted a California-meets-NYC design with a laid-back vibe and pop art touches. We designed each room to be beautiful and comfortable for this fun young family. We even created a custom game room, the “Aspen Room,” to be their homebody game room that feels like you just walked in off the slopes to hang out Apres-ski. 

    PROJECT LOCATION //

    Oak Road
  • The owners of this home wanted to open up the footprint while maintaining the architectural details. We opened up the kitchen to include the formal dining area and a peek into the family room. We converted a third garage bay into a mudroom and butlers pantry to give them more useful space.

    PROJECT LOCATION //

    Glen Ridge
  • We helped this young family transform a classic colonial with great potential to a home with great functionality. The changes in flow and appearance were significant, even though we only added 400 square feet of usable space. Expanding the family room was a top priority for this family that loves to hang out together and entertain friends. We also enlarged the kitchen and added a breakfast area, mudroom, bathroom, patio, and butler’s pantry + bar built custom for the husband, the resident dinner party bartender.

    PROJECT LOCATION //

    Morningside Road
  • These clients wanted their home to have a beachy feel and enough charm to be featured in a Serena + Lily catalog. We renovated the entire interior, adding a wing that includes a new master bedroom and bathroom. We added a covered patio and a large vaulted ceiling family room and reconfigured the kids’ upstairs bedrooms.

    PROJECT LOCATION //

    Sherwood Road
  • The owners of this home love abstract art. Their home was beige, bland, and cookie-cutter, which was not fitting for their personalities. We wanted to add some playfulness and sophistication. The kitchen was an especially fun project as we transformed it to a gray stunner on a budget.

    PROJECT LOCATION //

    Glenwood Road
  • For this house, we were tasked with creating a serene sanctuary for a hard-working couple with high-stress jobs. We added ceiling details and custom furnishings to give them a spa-like experience they could return to day after day.

    PROJECT LOCATION //

    Parsons Road
  • This project was my very first to tackle alone! It was a starter home in a wonderful suburb of NYC. While the location was great, this wasn’t a forever home. Still, we wanted to bring a sense of timeless elegance to the space. These clients are now moving onto their forever home and we can’t wait to get our hands on it!

    PROJECT LOCATION //

    Short Hills

let's be pen pals

JOIN THE LIST

monogram straight@2x.png